botl@feedermethod.hu | 0620-394-3772

Adatkezelési tájékoztató

A feedermethod.hu, goldcarp.sk, haldorado-shop.sk, haldorado-shop.cz, feedermethod.sk, feedermethod.cz, feedermania.sk (a továbbiakban „Vojtech Luka LaH”) online áruház üzemeltetője:

Vojtech Luka LaH
Ul.gen.Klapku 7051/10
Komárom, 94501,
Szlovákia
Cégazonosító: 17601584
EU adószám: SK1020364774


A személyi előírások védelméről szóló 122/2013 CFU törvénynek megfelelően az üzemeltető az ügyfelek személyes adatait a következő célokból kezeli:

1. Megrendelés feldolgozása, adóbizonylat kiállítása, reklamáció megőrzése a goldcarp.sk, haldorado-shop.sk, haldorado-shop.cz, feedermethod.sk, feedermethod.cz, feedermania.sk webáruházban a következő körben: (név, vezetéknév, postacím, e-mail cím, telefon, bankszámlaszám).

Az eladó ezúton értesíti a vevőt, hogy a Ptk. törvény b) pontja szerint az eladó, mint üzemeltető az adásvételi szerződés megkötése során a vevő személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül kezeli, mert a vevő személyes adatait az adatokat az eladó a vevővel szerződéskötést megelőző jogviszonyban teljesíti, és a vevő személyes adatainak kezelése az adásvételi szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a vevő egyik félként jár el.

2. Marketing a következő formában:

2.1 hírlevél információs üzenetek küldése e-mail címre azáltal, hogy a vásárló az internetes áruházak honlapján található levelezőlistára iratkozik fel a következő körben: (név, vezetéknév, e-mail cím).

2.2 online áruházak weboldalain lebonyolított reklámkampányokban (promóciókban) való részvétel.


Az online áruház látogatója közvetlenül is feliratkozhat a hírekre, cikkekre e-mail címének megadásával a goldcarp.sk, haldorado-shop.sk, haldorado-shop.cz, feedermethod.sk, feedermethod.cz, feedermania címen található mezőbe. .sk és "hogyan fogjunk nagy pontyot" vagy "hogyan fogjunk nagy pontyot" - olvasható a weboldalon, vagy ahogyan a vásárló a megrendelés elküldése előtt a megfelelő négyzet bejelölésével kifejezheti hozzájárulását a 11. §-a értelmében. A személyes adatok védelméről szóló törvény 1. §-a értelmében az eladó személyes adatait kezelje és tárolja, különös tekintettel a fent említettekre és/vagy amelyekre az eladónak az új termékekről, új cikkekről, a kínált árukra vonatkozó kedvezményekről és promóciókról szóló tájékoztatással kapcsolatos tevékenysége során szükséges. árukat és azokat valamennyi információs rendszerében feldolgozta, az új termékekről, a kínált termékekre vonatkozó kedvezményekről és promóciókról szóló információk küldésével kapcsolatban. A vásárló ezt a hozzájárulását határozott időre adja meg az eladónak, amíg a vásárló személyes adatai kezelésének célja megvalósul. Az adatkezelés céljának teljesítését követően az eladó haladéktalanul gondoskodik a vásárló személyes adatainak likvidálásáról. A vásárló a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulását írásban bármikor visszavonhatja. A hírlevél küldésekor a hozzájárulás visszavonása elektronikusan is megtehető a levelezőlistáról való leiratkozással (az e-mail láblécében). Az automatikus leiratkozás a hírlevél üzenet alján jelenik meg, amelyet a megadott e-mail címre küldünk. A hozzájárulás a hozzájárulás visszavonásának vevő általi Eladó részére történő kézbesítésétől számított 1 hónapon belül lejár.

Az üzemeltető kijelenti, hogy:
- az érintettek kezelt személyes adatait kizárólag a fenti célokra használja fel üzleti tevékenysége során
- A hírlevél-üzenet használatának elmulasztása nem jelent a szerződéses jogviszony elutasításának veszélyét.

Közös rendelkezések:
A regisztrációs lapon vagy közvetlen megrendelésen keresztül az üzemeltető részére megadott személyes adatoknak valósnak kell lenniük, változás esetén köteles haladéktalanul tájékoztatni az üzemeltetőt.

Az Ön személyes adatainak védelmére a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezései az irányadók, míg az Ön jogairól különösen a személyes adatok védelméről szóló törvény 28. §-a rendelkezik; pl. igénylési jog, írásos kérelemre:

a) annak megerősítése, hogy a rá vonatkozó személyes adatok kezelés alatt állnak-e vagy sem

b) a személyes adatok kezelésének célja

c) általánosan közérthető formában tájékoztatást személyes adataik információs rendszerben történő kezeléséről és állapotáról, amennyiben:
I. az eladó és az eladó megbízottja azonosító adatai,
II. közvetítő azonosító adatok; ez nem vonatkozik arra az esetre, ha az eladó a személyes adatok megszerzése során nem a 8. § szerint jár el,

d) általánosan közérthető formában pontos tájékoztatást arról, hogy személyes adatait feldolgozás céljából honnan szerezte,

e) az adatkezelés tárgyát képező személyes adatainak általánosan érthető másolata,

f) további információk, amelyek a személyes adatok kezelésének minden körülményére és feltételére tekintettel szükségesek ahhoz, hogy a vásárló jogait és törvényileg védett érdekeit olyan mértékben biztosítsa, így különösen:
I. utasítás a kért személyes adatok megadásának önkéntességére vagy kötelezettségére; ha az eladó a vevő személyes adatait a 11. §-a szerinti vevő hozzájárulása alapján szerzi meg, köteles a hozzájárulás időpontját is közölni, valamint ha a vevő személyes adatszolgáltatási kötelezettsége az Európai Unió Hivatalos Lapjában közvetlenül végrehajtható, kötelező erejű jogi aktusból ered. Unió, nemzetközi megállapodás

Cena dopravy

- Objednávky do 2340Kč - 172Kč

- Objednávky 2340-4628Kč - 113Kč

- Objednávky nad 4628Kč - 86Kč

Ceny jsou uvedeny s DPH

Dodání Zboží

- dobírkou prostřednictvím UPS spravidla do 1-3 pracovné dni 

Více informací

Skladové zásoby

×
Skladové zásoby

Vidíte na stránce

Rýchlé dodání

×
Rýchlé dodání

1-3 pracovné dni

×
Specializovaný na Feeder

Eshop zaměraní na feeder

×
Cena dopravy

- Objednávky do 2500Kč - 180Kč

- Objednávky 2500-5000Kč - 125Kč

- Objednávky nad 5000Kč - 95Kč

Ceny jsou uvedeny s DPH

DODACÍ LHŮTA

×
DODACÍ LHŮTA

1-3 pracovné dni

×
×