botl@feedermethod.hu | 0620-394-3772

Vásárlási feltételek

Üzleti feltételek

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
1.1. JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK IRÁNYADÓK A SZERZŐDŐ FELEK AZ ELADÓ KÖZÖTT KÖTÖTT VÉTELI SZERZŐDÉSBŐL EREDMÉNYEZŐ JOGAIRA ÉS KÖTELEZETTSÉGEIRE,
VOJTECH LUKA LAH, UL.GEN.KLAPKU 7051/10, KOMÁRNO 94501
Cégcím: Námestie Kossutha 5, Komárno 94501, Slovakia, amely a Komáromi Járási Hivatalban van bejegyezve Cégjegyzékszám: 401-56-64,

IČO: 17601584
Adószám: 1020364774
Adószám: SK1020364774
(A továbbiakban "ELADÓ") ÉS AZ ELADÓ ELEKTRONIKUS ÁRUHÁZ OLDALÁN ÁRUK VÁSÁRLÁSA ÉS ELADÁSA VÁSÁRLÓK.
AZ ELADÓ ELÉRHETŐSÉGEI:
TEL. +421 35 7701125, E-MAIL: GOLDCARP@EUROPE.COM
A JELEN SZERZŐDÉS FELTÉTELÉNEK FELÜGYELET FELÜGYELETI HATÓSÁGA
Szlovák Kereskedelmi Ellenőrzési Hatóság (SOI)
Nyitrai Régió SOI Felügyelősége
Staničná 9, P. O. BOX 49A, 950 50 Nitra 1
Felügyeleti Osztály
tel. nem. 037/772 02 16
faxszám 037/772 00 24
http://www.soi.sk
http://www.soi.sk/sk/Podavanie-podnetov-staznosti-navrhov-a-ziadosti.soi

1.2. A FELEK MEGÁLLAPÍTJÁK, HOGY a vevő elküldte az eladónak, megerősíti, hogy ELFOGADJA, HOGY EZEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK ÉS RENDELKEZÉSEK MINDEN olyan adásvételi szerződésre VONATKOZnak, amely az Eladót üzemeltető e-kereskedelem bármely weboldalán lezárult, és AZ ELADÓ SZÁLLÍTJA AZ ÁLLATOTT ÁRUKAT. A VÁSÁRLÓNAK (továbbiakban: VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS) ÉS AZ ELADÓ ÉS A VEVŐ KÖZÖTTI MINDEN KAPCSOLATBAN A SZERZŐDÉSBEN MEGÁLLAPODTAK.
1.3. AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK A VÉTELI SZERZŐDÉS TELEPÍV RÉSZÉT képezik. AMENNYIBEN AZ ELADÓ ÉS VEVŐ ÍRÁSBELI VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉST KÖT, MELYBEN AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKTŐL ELTÉRŐ FELTÉTELEK EGYETÉRTEK, A VÁSÁRLÁSI RENDELKEZÉSEK ÉS A VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS
1.4. AZ ELADÓ ÁLTAL MŰKÖDTETETT BÁRMELY ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI WEBOLDALON TALÁLHATÓ ÁRUK LISTÁJA AZ ÁLTALÁNOSAN SZÁLLÍTOTT ÁRUK KATALÓGUSA, ÉS AZ ELADÓ NEM GARANCIA AZ AZONNALI ELÉRHETŐSÉGÉRT. AZ ÁRUK ELÉRHETŐSÉGÉT A VEVŐ KÉRDÉSE ALAPJÁN MEGERŐSÍTI A VÁSÁRLÓ.

2. AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉNEK MÓDJA

2.1. Az adásvételi szerződés az ajánlat kötelező érvényű elfogadásával zárul, az adásvételi szerződés vevő az eladó felé e-mailben VEVŐ Az eladó továbbítása és/vagy az eladónál és/vagy a vevő telefonos megrendelésében található űrlap továbbítása az eladónak. (a "RENDELÉS").
2.2. Kötelező érvényű megrendelés elfogadása, a vevő az eladó a Vásárló TELEFONOS VISSZAERŐSÍTÉS Az elfogadott megrendelés A megrendelés átvétele után a vevő és a termékek elérhetőségének ellenőrzése, képernyő Ár és szállítási dátum a Vevő által kért. A MEGRENDELÉS ELFOGADÁSÁRÓL AUTOMATIKUSAN VÉGREHAJTOTT ÉRTESÍTÉS AZ ELADÓ ELEKTRONIKUS RENDSZERÉBE, AMELYET A VEVŐ AZONNAL KÉPEZIK E-MAIL CÍMÉRE A MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE UTÁN; EZ A TÁJÉKOZTATÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÁSI CÉLRA SZOLGÁL, HOGY A VEVŐ ÉRTESÍTSE A MEGRENDELÉSE ÁTVÉTÉRŐL. MINDEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT A VEVŐ E-MAILÉRE KÜLDÜNK, HA SZÜKSÉGES A MEGRENDELÉSÉRE VONATKOZÓAN.
2.3. A MEGRENDELÉS KÖTELEZŐ ELFOGADÁSA KÜLÖNÖSEN TARTALMAZZA AZ ELADÁS VÉTELI SZERZŐDÉSÉNEK TÁJÉKOZTATÁSÁT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT AZ ÁRUK ÁRÁRÓL, ÁRU-, ÁR-, ÁR-, ÁRUSÍTÁSI MÓDSZEREKRE VONATKOZÓAN. ÁRUK A VEVŐ SZÁMÁRA MEGÁLLAPODOTT ÁRUSZÁLLÍTÁSI HELYRE, AZ ELADÓ TÁJÉKOZTATÁSA (KERESKEDELMI NÉV, SZÉKHELY, REGISZTRÁCIÓ, KERESKEDELMI NYILVÁNTARTÁS).
2.4. FOLYAMATOS RENDEZVÉNYEK ESETÉN AZ ELADÓ HONLAPJÁN OLDÓ ÁRUK ÉRTÉKESÍTÉSÉT JELEN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKEN KÍVÜL, ÉS A RENDEZVÉNY ESEMÉNYÉNEK KÖTELEZŐ FELTÉTELEI KEZELJÜK. AMENNYIBEN A VEVŐ AZ ÁRU RENDELÉSE A VONATKOZÓ ESEMÉNY FELTÉTELEIHEZ HOZZÁJÁRUL, AZ ELADÓ JOGOSULT A MEGRENDELÉS TÖRLÉSÉRE. A VÁSÁRLÓT TELEFONON VAGY E-MAILBAN TÁJÉKOZTATJÁK A MEGRENDELÉS TÖRLÉSÉRŐL, ÉS FIZETÉS VAGY A VÁSÁRLÁS RÉSZE ESETÉN A PÉNZÜGYI FORRÁSOKAT 14 NAPON BELÜL VISSZA térítjük.
3. AZ ELADÓ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

3.1. AZ ELADÓ KÖTELEZŐ:
SZÁLLÍTÁS AZ ELADÓ ÁLTAL VISSZAMEGÁLLAPOTOTT MENNYISÉGBEN, MINŐSÉGBEN ÉS HATÁRIDŐBEN VÁSÁRLÓ ÁRU MEGERŐSÍTETT MEGRENDELÉS ALAPJÁN, ÉS AZ ELŐÍRÁSÁNAK CSOMAGOLÁSA VAGY SZÁLLÍTÁS FELSZERELÉSE
Győződjön meg arról, hogy a SZÁLLÍTOTT ÁRUK MEGFELEL AZ SR ALKALMAZANDÓ JOGI RENDELKEZÉSEKNEK
KÉSŐBB KIADJA A VEVŐNEK AZ ÁRU ÍRÁSBAN VAGY ELEKTRONIKUS FORMÁBAN, AZ ÁRUK ÁTVÉTÉHEZ ÉS FELHASZNÁLÁSÁHOZ SZÜKSÉGES MINDEN DOKUMENTUMOT ÉS EGYÉB JOGI KÁRKÉRÉS ÁLTAL ELŐÍRT DOKUMENTUMOKAT
3.2. AZ ELADÓ JOGA A SZÁLLÍTOTT ÁRU VEVŐTŐL MEGRENDELNI ÉS IDŐBEN KIFIZETENI A VÉTELÁRT.
3.3. A VOJTECH LUKA LAH VÁLLALAT A Vásárló vagy a személyes átvételi igazolások alapján megterhelt személyek kereskedőinek ellenőrzése ARANY TO THE CARP esetén, amelyben az árut a vásárlónak előre fizetett kártyával, banki átutalással vagy fizetéssel szállítják. esedékessége.
4. A VEVŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI
4.1. A VEVŐ KÖTELEZŐ:
ÁTVÉTEL A VÁSÁRLT VAGY MEGRENDELT ÁRUK,
A SZERZŐDÉS VÁSÁRLÁSÁNAK KIFIZETÉSE AZ ELADÓNEK A MEGÁLLAPODTATT esedékességen belül, BELEÉRTVE AZ ÁRUK SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGÉT,
NE SÉRÜLJE MEG AZ ELADÓ JÓ KERESKEDELMI NEVÉT,
4.2. A VEVŐNEK JOG AZ ÁRU SZÁLLÍTÁSA A SZERZŐDŐ FELEK ÁLTAL A MEGRENDELÉS KÖTELEZETTSÉGES ELFOGADÁSÁBAN MEGÁLLAPODTATOTT MENNYISÉGBEN, MINŐSÉGBEN, HATÁRIDŐBEN ÉS HELYEN.
5. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
5.1. AZ ÁRU ÁRUSÍTÁSA AZ ELADÓ ELEKTRONIKAI ÜZLET OLDALÁN TALÁLHATÓ, AZ ELADÓ KIVÁLASZTOTT MINTÁJA, KATALÓGUSA, TÍPUSBETŰJE, MINTÁJA SZERINT. A SZÁLLÍTOTT ÁRUK MINIMÁLIS MEGHATÁROZÁSI TARTAMA TÖBB MINT 2 HÓNAP A LEJÁRATI IDŐ ELŐTT. RÖVIDSÉGI TARTÓSSÁG ESETÉN AZ ELADÓ TELEFONON VAGY E-MAILBAN KAPCSOLATOT KERES A VEVŐVEL A SZÁLLÍTÁS ELŐTT, ÉS A VEVŐ BEJELENTKEZÉSÉIG KISZÁLLÍTJA AZ ÁRUT.
5.2. A VEVŐ KÖTELES AZ ÁRUT AZ ELADÓ RENDELÉSÉNEK ELFOGADÁSÁBAN KÉSZÜLT HELYEN ÁTVÉTELNI. . A VÁSÁRLÓ VEVŐ ÁTVÉTELÉTŐL AZTÓL 14 NAP UTÁN AZ ELADÓ JOGOSULT AZ adásvételi szerződéstől elállni, és az árukat HARMADIK FÉLNEK ELADNI.
5.3. AZ ELADÓ FELHÍVÁSA A VÁSÁRLÓT AZ ÁRUK ÁTVÉTELÉRE A VÉTELI SZERZŐDÉSBEN MEGÁLLAPODOTT HATÁRIDŐ ELŐTT.
5.4. AZ ELADÓ GYÁRTÓNAK ÁLLÍTOTT KATALÓGUSOKBAN, PROSPEKTUÁJÁBAN ÉS EGYÉB DOKUMENTUMAIBAN TARTALMAZÓ ÁRUK SÚLYA, MÉRETE ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓJA AZ ÉRTÉK ± 3%-ÁTÓL ELTÉRHETŐ.
5.5. AZ ÁRUK SZÁLLÍTÁSÁNAK HELYE A RENDELÉS ELADÓNEK ELFOGADÁSÁNAK HELYE, HA A SZERZŐDŐ FELEK az VÉTELI SZERZŐDÉSBEN másként nem állapodnak meg.
5.6. HA AZ ELADÓ az árut a vevőhöz a szerződésben meghatározott helyen szállítja, a vevő, vevő köteles az árut személyesen átvenni, vagy gondoskodni arról, hogy az árut a meghatalmazott személy távollétére elvigye LETÖLTÉSE a szerződésben meghatározott árut és aláírja a SZÁLLÍTÁSI ÉS ÁRUK LEADÁSI Jegyzőkönyv. A VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉSBEN BIZTOSÍTOTT ÁRUK ÁTVÉTELÉRE FELHASZNÁLT HARMADIK SZEMÉLY KÖTELES AZ VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS EREDETI VAGY MÁSOLATÁT, ÉS AZ ÁRUK ÉS FIZETÉSI IGAZOLÁST BENYÚJTNI. Ha szükségessé válik a VEVŐ HIÁNYA MIATT ISMÉTELT áruszállítás az adásvételi szerződésben szereplő rendeltetési helyekre A vevőt terhelő minden felmerülő költség, különös tekintettel az áruk szerződésben foglalt rendeltetési helyre történő ismételt kiszállítására, és a 3. pontban megjelölt ÖSSZEGBEN áll össze. ez a cikk jelen Általános Szerződési Feltételek. AZ ÁRUK A 10.2 PONT ÉRTELMÉBEN ELFOGADOTTNAK TEKINTŐK. EZEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK.

5.7. AJÁNLJUK VEVŐKNEK A SZÁLLÍTÁST, EZUTÁN AZ ÁRU, ILLETVE A CSOMAGOLÁSÁNAK ELLENŐRZÉSÉT AZONNAL, AMIKOR LESZÁLLÍTÁSA. AMENNYIBEN A VÁSÁRLÓ AZ ÁRU, AZ ÁRU CSOMAGOLÁSÁNAK MECHANIKAI SÉRÜLÉSÉT TALÁLJA, KÖTELEZŐ A SZÁLLÍTÓT ÉRTESÍTENI ÉS JELENLÉTÉBEN AZ ÁRUK ÁLLAPOTÁT ELLENŐRIZNI. A VEVŐ ÁLTAL ELFOGADOTT ÁRUK ÉSZLELÉSE SÉRÜLÉSE ESETÉN, AZ ÁRUK KÉSZÜLÉSÉNEK TERÜLETÉRŐL ÉS JELLEGÉRŐL AZ áru átvételét követően haladéktalanul NYILVÁNTARTÁS (ADATKEZELÉSI KÖZLEMÉNY) JAVASOLT. AZ ELADÓ ÁLTAL KAPOTT ILYEN NYILVÁNTARTÁS ALAPJÁN AZ ELADÓ BIZTOSÍTHAT AZ ÁRUK NAGY, KEDVEZMÉNYES ÉS ÁRUKEDVEZMÉNY ÉS ÁRUK ELSZÁLLÍTÁSÁT
5.8. FIZETÉSI MÓDOK:
- FIZETÉS UTÁNVÉTEL,
- KÉSZPÉNZBEN AZ ÁRUK ÁTVÉTELÉVEL a fióktelepen,
- BANKSZÁMLA FIZETÉS,
5.9. FIZETÉS SZÁMLÁRA ÁTUTALÁS ELŐTT. HA A KLASSZIKUS BANKI ÁTUTALÁSSAL VÁLASZTOTT FIZETÉST VÁLASZTJA, ELŐRE SZÁMLÁT KÜLDÜNK E-MAILÉRE. A FIZETÉS SZÁMLÁNKRA VALÓ BIZTOSÍTÁSA UTÁN A MEGÁLLAPODOTT SZÁLLÍTÁSI MÓDSZERÉVEL KÜLDJÜK A SZÁLLÍTÉKOT. A MEGRENDELÉS VISSZAERŐSÍTÉSE UTÁN AZ ELSŐ MUNKANAPON SZÜKSÉGES AZ ÖSSZEGET A SZÁMLÁNKRA TÖRTÉNNI, EGYÉBKÉBEN A MEGRENDELÉS TÖRÖLTTNÉ TEKINTHETŐ. A SZEMÉLYES ÁTVÉTELBEN A SZEMÉLYESSÉG IGAZOLÁSA SZÜKSÉGES (SZEMÉLYI igazolvány, ÚTlevél).

6. VÉTELÁR
MINDEN ÁR AZ ÁFA-T TARTALMAZZA.
6.1. A vevőnek ki kell fizetnie a szerződésben rögzített ÁRUK vételárat és/vagy az ELADÓ listaárat az adásvételi szerződés hatálya alatt, beleértve az áruk szállítási költségét (a "vételár") készpénzes fizetési módot az eladó meghatározott létesítményeiben, utánvéttel. címen, POSTAI SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ VÁLLALATON KERESZTÜL FIZETÉSÉVEL, FOGYASZTÁSI HITELET NYÚJTÓ VÁLLALATON KERESZTÜL FIZETÉSÉVEL, VAGY KÉSZPÉNZMENTES ÁTUTALÁSÁVAL AZ ELADÓ SZÁMLAJÁRA.
6.2. HA A VÁSÁRLÓ KÉSZPÉNZMENTES ÁTUTALÁSSAL KIFIZETI AZ ELADÓNAK A VÉTELÁRAT, A FIZETÉS NAPJA AZ a NAP, AMELYEN A TELJES VÉTELÁR AZ ELADÓ SZÁMLÁJÁN ELSZÁMOLTA.
6.3. A VEVŐ KÖTELEZŐ AZ ELADÓ VÉTELÁRÁT FIZETNI A MEGÁLLAPODÁSI SZERZŐDÉS IDŐPONTJÁBAN, DE AZ ÁRUK ÁTVÉTELÉVEL ALACSONYAT.
6.4. HA A VEVŐ AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSBEN MEGÁLLAPODOTT ÁRUK VÉTELÁRÁT FIZETI AZ ELADÓNÁL, A VÁSÁRLÓ JOGOSULT AZ VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉSTŐL ELÁLLÁSRA ÉS A VÁSÁRLÁS MEGVÁSÁRLÁSÁT KÉRNI.
6.5. AZ ÁRUK ÖSSZESZERELÉSÉVEL ÉS KISZÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK NEM TARTALMAZZÁK AZ ÁRUK VÁSÁRLÁSÁRA, ÉS AZ ELADÓ NEM KÖTELES A SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA.
6.6. MINDEN AKCIÓ ÉRVÉNYES A KEDVEZMÉNY ELÉRÉSÉIG, HA EGY KONKRÉT TERMÉKRE VONATKOZÓAN NEM MEGJEGYZÉS EGYÜTT.
7. TULAJDONJOG MEGSZERZÉSE ÉS AZ ÁRUKÁROSODÁS KOCKÁZATÁNAK ÁTRUHÁZÁSA
7.1. A VEVŐ AZ ÁRUK TULAJDONjogát AZ ÁRU TELJES VÉTELÁRÁNAK TELJES FIZETÉSÉIG MEGSZEREZI.
7.2. AZ ÁRUK SÉRÜLÉSE VESZÉLYE A VEVŐNEK AZ ÁRUK ÁTVÉTELE IDŐPONTJÁBAN, VAGY AKKOR NEM TESZI, ÉS AMIKOR AZ ELADÓ A VEVŐNEK ÁTVÉDIK.
8. PANASZI ELJÁRÁS (HIBAFELELŐSSÉG, GARANCIA, PANASZOK)
8.1. AZ ÁRU HIBÁÉRT AZ ELADÓ FELELŐS ÉS A VEVŐ KÖTELEZETTSÉGE AZ ALKALMAZANDÓ SZABÁLYZAT SZERINT AZONNAL AZ ELADÓHOZ BENYÚJTNI. A GARANCIA ÉS GARANCIA UTÁNI SZOLGÁLTATÁS SZERVIZHELYEIRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK A GARANCIA Levél hátoldalán, ill. AZOKAT KÉRÉSRE TELEFONON VAGY E-MAILBAN SZÁLLÍTJUK A VÁSÁRLÓNAK.
8.2. A PANASZOKRA EZ A PANASZI ELJÁRÁS VONATKOZIK. AZ ELADÓ RENDELÉSÉNEK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A VEVŐ MEGÁLLAPÍTJA, HOGY A REKLÁMSZABÁLYOKAT OLVASSA, ÉS TÁJÉKOZTATTA A REKLÁMFELTÉTELEKET ÉS MÓDJÁT, BELEÉRTVE AZOKAT, HOGY AZ ADATOK 18. § ODS. 1 TÖRVÉNY SZ. 250/2007 Z. Z. A FOGYASZTÓVÉDELEMRŐL ÉS A SZLOVÁK NEMZETI TANÁCS TÖRVÉNYÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL SZ. 372/1990 ZB. A KÖVETKEZŐ SZABÁLYZATOKKAL MÓDOSÍTOTT JOGSÉRTÉSEKRŐL (a továbbiakban: TÖRVÉNY).
8.3. AZ ELADÓ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI FORMÁBAN AZ ELADÓ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI HONLAPJÁN VÁSÁROLT AZ ELADÓTÓL VÁSÁROLT ÁRUKRA A PANASZSZABÁLYOK VONATKOZnak.
8.4. AZ EZBEN az IDŐSZAKBAN VONATKOZÓ PANASZI ELJÁRÁS MINDEN ÜZLETI ESETRE VONATKOZIK, HA EGYÉB GARANCIA FELTÉTELEKBŐL NEM EGYÉPEDIK MEG.
8.5. A VEVŐNEK AZ ELADÓ GARANCIÁJÁT CSAK A GYÁRTÓ, A BESZÁLLÍTÓ VAGY AZ ELADÓ ÁLTAL OKOZOTT HIBÁT RENDELKEZŐ ÁRUK IGÉNYBEVÉTELÉRE JOG ALKALMAZNI, A GARANCIA GARANCIA ÉRTÉKÉRE VONATKOZIK.

8.6. A VEVŐ AZ ÁTVÉTEL ALATT KÖTELES AZ ÁRU VIZSGÁLATA. HA NEM TESZI, AZ ELLENŐRZÉSBEN AZONOSÍTOTT HIBÁKBAN HIBA IGÉNYELHET, CSAK HA BIZTOSÍTJA, HOGY A HIBÁKNAK MÁR VOLT AZ ÁRUK AZ ÁTVÉTEL IDEJÉBEN.
8.7. A GARANCIA IDŐSZAKA ALATT AZ ÜGYFÉL JOGÁBAN JOG A HIBÁT DÍJMENTES ELTÁVOLÍTÁSÁRA AZ ÁRUK, BELEÉRTVE A TARTOZÉKOKNAK, DOKUMENTÁCIÓK ÉS UTASÍTÁSOK BENYÚJTÁSA UTÁN, JOGOSULT KÉPVISELŐNEK ÉS KERESKEDELMI LEVÉLBEN.
8.8. AMENNYIBEN AZ ÁRU HIBÁS, A VEVŐNEK JOGA AZ ELADÓ TELEPÜLÉSÉN AZ UST SZERINTI PANASZT TENNI. 18. § ODS. 2 TÖRVÉNY. A VEVŐ A LEVÉLBEN AZ ÁRUGAZDÁLKODÁS TÍPUSÁT ÉS KÖRÉT MEGJELÖLJÜK, ÉS EZT A LEVELET A REKLANÁCIÓS ÁRU MÁSOLATÁVAL, A VÁSÁRLÁSI IGAZOLÁS MÁSOLATÁVAL ÉS A GARANCIA LEVÉL MÁSOLATÁVAL KÜLDJÜK. A PANASZI ELJÁRÁS A PANASZ IGÉNYLÉSÉRE VONATKOZÓ FELSOROLT LEVELEK ELADÓNÁL KÉSZÜLTETÉSÉN KEZDŐDIK MEG. A PANASZI ELJÁRÁS KEZDETE EGYBEN A PANASZ BEJELENTÉSÉNEK IDŐBEN VAN. AZ ELADÓ KÖZPONTJÁBA KELL SZÁLLÍTNI AZ ELADÓ BESZÁLLÍTÁSÁBAN A REKLÁMÁLT ÁRUT, HA A SZERZŐDŐ FELEK MÁSKÉBEN NEM egyeznek meg (pl. AZ ÁRUK KÖZVETLENÜL SZÁLLÍTÁSI KÖZPONTBA SZÁLLÍTÁSA).
8.9. AZ ELADÓ KÖTELEZŐ A PANASZT FOGADNI MINDEN TELEPHELYEN, AMELY TELEPÜLÉSÉBEN LEHETSÉGES REKLÁM ÁTVÉTELÉRE, OTT SZAKKÖZÉSI SZAKIRODÁJÁN, VAGY AZ ALAPJÁN KIJELÖLT SZEMÉLYNÉL. 18. § ODS. 2 TÖRVÉNY.
8.10. A JELEN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 8.9. PONTJÁNAK A PANASZOK ÁTVÉTÉRE VONATKOZÓ HELYÉN AZ ELADÓ KÖTELES BIZTOSÍTANI A PANASZOK SZERINTI FELDOLGOZÁSÁRA JOGOSULT SZEMÉLY JELENLÉTÉT. 18. § ODS. 3 TÖRVÉNY.
8.11. A VEVŐ KÖTELEZŐ AZ ELADÓ HIBÁBAN TALÁLHATÓ ÁRUK FELTÉTELE NÉLKÜL REPASZTÁLLÁSA, EGYÉBEN A VEVŐ AZ ELADÓ JOGÁT, HOGY DÍJMENTES ELTÁVOLÍTSA KI AZ ELADÓT.
8.12. AZ ELADÓ VAGY KIJELÖLT SZEMÉLY AZ ELADÓ ÁLTAL VÁLASZTOTT MEGFELELŐ FORMÁBAN KIÁLLÍTJA A VEVŐNEK AZ ÁRU PANASZ IGÉNYLÉSÉRŐL MEGERŐSÍTÉST, pl. POSTAI FORMÁBAN VAGY ÍRÁSBAN, AMELYBEN AZ ÁRU HIBA INDIKÁLIS MEGJELÖLÉSE KÖTELEZŐ AZ UST SZERINT. 18. § ODS. 5 TÖRVÉNY ÉS TANÍTSA A FOGYASZTÓT AZ UST-BÓL EREDŐ JOGAIRA. UST 622. §. 623. § POLGÁRI JOG. HA A REKLÁM TÁVKOMMUNIKÁCIÓN TÖRTÉNIK, AZ ELADÓ KÖTELES AZONNAL ELÉRNI A VEVŐNEK A PANASZI KÉRELEM MEGERŐSÍTÉSÉT; HA A MEGERŐSÍTÉS AZONNAL NEM KÉSZÜLHETŐ, FELELŐSSÉGES KÉSEDÉS NÉLKÜL, DE HABOZÁSBAN KELL KÉSZÜLNI, EGY IDEJŰBEN, A PANASZ IGAZOLÁSÁVAL; A PANASZ IGÉNYÉNEK MEGERŐSÍTÉSÉT NEM KELL KÉSZÜLNI, HA A VEVŐNEK LEHETŐSÉGE VAN MÁS MÓDON BIZONYÍTANI A PANASZ IGÉNYÉT.
8.13. A VEVŐ SZABÁLYOZÁSI JOGAI KÖVETKEZŐ DÖNTÉSE ALAPJÁN. UST 622. §. A Ptk. 623. §-a ALKALMAZANDÓ, AZ ELADÓ VAGY KIJELÖLT SZEMÉLY KÖTELES A PANASZ ELJÁRÁSÁNAK MÓDJÁT AZ ÁSZF ALAPJÁN MEGHATÁROZNI. 2. § LEVÉL. M) AZONNAL CSELEKEDJ, BONYOLÍTOTT ESETEKBEN, A PANASZI ELJÁRÁS KEZDETETŐL SZÁMÍTOTT 3 NAPON BELÜL, INDOKOLT ESETEKBEN KÜLÖNÖSEN HA A GOODOWSDAYSTHAT 3. ÁTTEKINTÉSE Átfogó TECHNIKAI ÉRTÉKELÉSÉRT. A PANASZ MÓDJÁNAK MEGHATÁROZÁSA UTÁN AZ ELADÓ VAGY A KIJELÖLT SZEMÉLY AZONNAL FELDOLGOZJA A PANASZOKAT; A PANASZBESZÁMOLÓ BERENDEZÉSÉNEK A PANASZ KÉPÉSÉTŐL KÖZÖTT 30 NAPÁL KELLETT TELJESÍTHETŐ. A PANASZI BERENDEZÉS IDŐPONTJÁT UTÁN A FOGYASZTÓNAK JOG A SZERZŐDÉSTŐL ELállni, VAGY AZ ÁRU ÚJ ÁRUKRA CSERÉLNI. AZ ELADÓ A PANASZOKRÓL A VEVŐ FORMÁBAN TÁJÉKOZTATJA MINDKÉT FELEKKEL (E-MAIL ÉS AJÁNLOTT LEVÉL) ÉS EGYSZERÜL, Ha a vevő igényt tart az árura, a vásárlás megkötésének első 12 hónapjára érvényes, az eladó a reklamációt csak a szakértők „meghatalmazott, értesített vagy akkreditált személy által kiadott véleménye vagy véleménye alapján utasítja el, aki vagy véleménye (' az árukra vonatkozó képzés"). A SZAKMAI ÉRTÉKELÉS EREDMÉNYÉTŐL AZ ELADÓ NEM KÉREMEZHET A VEVŐTŐL AZ ÁRUK SZAKMAI ÉRTÉKELÉSÉNEK KÖLTSÉGÉNEK VAGY AZ ÁRUK SZAKMAI ÉRTÉKELÉSÉVEL KAPCSOLATOS EGYÉB KÖLTSÉGEK térítését.

HA A VEVŐ AZ VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉTŐL 12 HÓNAP UTÁN FELTETTE A TERMÉK PANASZT, ÉS AZ ELADÓ MEGTAGADTA, A SZEMÉLY KIALAKÍTOTT A PANASZT A KIVÁLASZTÁSI IGÉNY ESETÉN SZÜKSÉGES HA A VÁSÁRLÁSI ÁRUK AZ ÁRUK SZAKMAI ÉRTÉKELÉSÉNEK KÖLTSÉGÉT KÜLDJÜK, MINT MÉG MÁS HA A VEVŐ VÉGREHAJTJA AZ ELADÓ FELELŐSSÉGÉT AZ ÁRUK REKLANÁCIÓS HIBAJÁÉRT, A REKLÁSZT ELUTASÍTHATJA; A GARANCIA IDŐTARTAMA NEM ÉRVÉNYES AZ ÁRUK SZAKMAI ÉRTÉKELÉSE ALATT. AZ ELADÓ KÖTELES FIZETNI A VEVŐNEK AZ ÁRUK SZAKMAI ÉRTÉKELÉSÉNEK MINDEN KÖLTSÉGÉT, MINDEN AZ ÉRTÉKELŐ CÉL ESETÉN IS. A VISSZAHAJTOTT PANASZ NEM utasítható el.
8.14. AZ ELADÓ JOGORVOSLAT ESETÉN MINDIG KICSERÉLHETI A HIBÁS TOKOT, HA A VÁSÁRLÓ NEM OKOZNAK SÚLYOS NEHÉZSÉGET.
8.15. AZ ELADÓ KÖTELES A PANASZ ELJÁRÁSÁNAK ELÉRÉSÉRE, ÉS A PANASZELJÁRÁS AZ ALÁBBI MÓDSZEREK EGYIKÉBEN BIZTOSÍTÁSA:
A JAVÍTOTT ÁRUK SZÁLLÍTÁSÁVAL,
ÁRUK CSERE,
AZ ÁRUK VÉTELÁRÁNAK VISSZATÉRÉSE,
ÍRÁSOS FELHÍVÁS AZ ELADÓ ÁTVÉTELÉHEZ,
AZ ÁRUK GARANCIA IGÉNYÉNEK INDOLT ELUTASÍTÁSÁVAL.
8.16. Az eladónak írásbeli okiratban kell meghatároznia a VEVŐvel kapcsolatos panasz kezelésének módját, legkésőbb a postai úton vagy futárszolgálattal, kézbesítéssel vagy e-mailben benyújtott reklamáció időpontjától számított 30 napon belül.
8.17. A GARANCIA IDŐTARTAMA 24 HÓNAP (KIVÉVE, HA EGY GARANCIA IDŐT AZ EGYES ESETEKRE MEGHATÁROZOTT), ÉS A VEVŐ ÁTVÉTELÉNŐL KEZDŐDIK.

8.18. A GARANCIA IDŐTARTAMA AZ AZ IDŐVEL MEGHOSSZABBODIK, AMIKOR A VEVŐ AZ ÁRUK GARANCIÁLIS JAVÍTÁSA MIATT NEM HASZNÁLHATJA AZ ÁRUT.
8.19. ÁRUCSERE ESETÉN A VÁSÁRLÁSI DOKUMENTUM AZ EREDETI SZÁLLÍTÓLEVÉL ÉS JELEN NYILATKOZAT ALAPJÁN A KICSERÉLT ÁRU ÉS EGYÉB REKLÁM ALAPJÁN ÉRVÉNYES. ÁRUK ÚJ ÁRUKRA TÖRTÉNŐ CSERE ESETÉN A GARANCIAIDŐ ÚJRA AZ ÚJ ÁRUK ÁTVÉTÉTŐL KEZDŐDIK, DE CSAK AZ ÚJ ÁRUKÉRT.
8.20. MINDEN GARANCIA JAVÍTÁSA INGYENES, ha A JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK 8.16 PONTJÁNAK SZERINT VÉGREHAJTOTT GARANCIA NEM TETT EL ALKALMAZÁSUKIG.
8.21. JOGORVOSÍTHATÓ HIBA ESETÉN A REKLÁM A VEVŐ 8.13. PONT ALAPJÁN ALKALMAZOTT DÖNTÉSÉTŐL FÜGGŐDIK. AZ ALÁBBI PANASZOK ÉS ÜZLETI FELTÉTELEK A KÖVETKEZŐKÉPPEN:
ELADÁSI BIZTONSÁGI HIBAELHÁRÍTÁS VAGY
AZ ELADÓ KICSERÉLI A HIBA ÁRUKAT.
8.22. Abban az esetben, ha a hibákat nem lehet eltávolítani, VAGY egy többszörösen ismétlődő eltávolítható hibával, vagy több különböző javítható hibával, amely megakadályozza az áru hibamentes AS rendeltetésszerű használatát, az eladó Berendezés VEVŐ határozata szerint a 8.13. AZ ALÁBBI PANASZOKBÓL ÉS A PANASZ FELTÉTELEI KÖVETKEZŐKÉBEN:
ÁRUK CSERE MÁS, FUNKCIÓS, EGYENLŐ VAGY JOBB MŰSZAKI PARAMÉTERRE, VAGY
AMENNYIBEN AZ ELADÓ NEM TUDJA AZ ÁRUT MÁSIKRA CSERÉLNI, A PANASZT AZ ÁLLAPOTBAN FELDOLGOZJA FELDOLGOZNI A HIBA ÁRUK KIADÁSÁVAL.
8.23. A PANASZBESZÁMÍTÓ BERENDEZÉS CSAK A PANASZLAPON EMLÍTETT HIBÁKRA VONATKOZIK.
8.24. PANASZBAN TÖBB MINT KÉTSZER SZEMÉLYEZIK EGY EGY KIJAVÍTHATÓ HIBA KÜLDETÉSÉNEK.
8.25. PANASZOK CÉLJÁBÓL TÖBB MINT HÁROM KÜLÖNBÖZŐ JAVÍTHATÓ HIBÁT SZEMÉLYEZTET EL EGYSZERRE TÖBB KÜLÖNBÖZŐ HIBÁHATÓ HIBÁHOZ.
8.26. PANASZBAN A VÁSÁRLÓ NEM HASZNÁLHATJA RENDELKEZŐEN AZ ÁRUKAT AZ VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉT KÖVETŐ IDŐSZAKÁBAN, AZ IDŐ 180 D-NÉL TÖBBET LÉTREHOZÓ IDŐNEK SZÁMÍT.
8.27. HA AZ ELADÓ A PANASZ INDOKOLÁSÁNAK ELUTASÍTÁSA MELLETT MEGSZÜNTETE A PANASZELJÁRÁST, DE A TERMÉKHIBA OBJEKTÍVAN LÉVŐ, ÉS NEM SZÜKÍTI EL, A VEVŐ ALKALMAZHATJA AZ ELJÁRÁSÁT.

9. SZEMÉLYES ADATOK ÉS VÉDELEM / LÁSD A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME RÉSZT /

10. ELÁLLÁS A VÉTELI SZERZŐDÉSBŐL
10.1.
10.2. SZ. TÖRVÉNYBEN SZABÁLYOZOTT FELTÉTELEK ALAPJÁN A VEVŐNEK JOGA SZABAD A VÉTELI SZERZŐDÉST A FELTÉTELEK INDOKLÁSA NÉLKÜL ELállni. 102/2014 Z.Z. Fogyasztóvédelem távollevők között kötött szerződés vagy az eladó üzlethelyiségén kívül kötött szerződés (a Fogyasztóvédelmi törvény, áruértékesítés) módosítása esetén a teljesítéstől számított 14 napon belül. . A Vevőnek joga van ezen időn belül az ÁRU kicsomagolása és tesztelése a hagyományos "tégla és habarcs" üzletekben megszokott módon. A tesztelés nem jelenti azt, hogy a START árukat felhasználják és visszakövetik az eladóhoz. Az áru lefoglaltnak minősül a vevő attól az időponttól kezdve, amikor a vevő vagy megbízottja A SZÁLLÍTÓT KIVÉTELT HARMADIK SZEMÉLY ÁTVÉT A MEGRENDELT ÁRUK MINDEN RÉSZÉT VAGY HA
A) A VÁSÁRLÓ ÁLTAL EGY MEGRENDELÉSBEN MEGRENDELT ÁRUK SZÁLLÍTÁSA AZ UTOLSÓKÉNT KISZÁLLÍTOTT ÁRUK ÁTVÉTELE IDŐPONTJÁBAN, VAGY HA
B) TÖBB ALKATRÉSZRE VAGY DARABRA VONATKOZÓ ÁRUK SZÁLLÍTÁSA AZ UTOLSÓ ALKATRÉSZ VAGY UTOLSÓ DARAB ÁTVÉTELE IDŐBEN, VAGY HA
C) A MEGHATÁROZOTT IDŐSZAKBAN, AZ ELSŐ ÁTSZÁLLÍTOTT ÁRU ÁTVÉTELÉNEK IDŐPONTJÁBAN ISMÉTELŐEN SZÁLLÍTÁSRA TÖRTÉNIK AZ ÁRU.
10.3. A SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA A VEVŐNEK ÍRÁSBAN KELL TENNI. (AZ ELállási ŰRLAPOT LETÖLTHETŐ ONLINE ÁRUHÁZBÓL. HA 14 MÓDON DÖNTÖN A MEGRENDELT ÁRUK VISSZATÜZÉSÉRE, KÉRJÜK KICSERÉLNI AZ ŰRLAPOT
10.4. A szerződéstől való elállás a jelen ÁSZF-en keresztül terjedő IN TERMÉK tartalmazza a vásárló azonosítását, a rendelés számát és dátumát, a termék pontos leírását oly módon, hogy az eladó már átvette a VISSZATÉRÍTETT szállítmányt, különösen a számlaszámot és/vagy a postacímet. . EZEKÉBEN A VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA NÉLKÜL AJÁNLJUK AZ ELADÓ ÁRUK KISZÁLLÍTÁSÁT TARTOZÉKOKKAL, BELE DOKUMENTÁCIÓT, UTASÍTÁSOKAT, GARANCIA LEVELET, FIZETÉSI igazolást stb. ÉS EREDETI CSOMAGOLÁSBAN.

10.5. HA A VEVŐ ELÁLL A SZERZŐDÉSTŐL, A SZERZŐDÉSHEZ KAPCSOLATOS BÁRMILYEN KIEGÉSZÍTŐ SZERZŐDÉS, AMELYTŐL A VEVŐ ELÁLL, ELEJÉTŐL FELTÉTLENÜL.
10.6. A VEVŐ A SZERZŐDÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRA ELŐTT ELMONDHAT A SZERZŐDÉST, AMELY ÁRU SZÁLLÍTÁSHOZ KÖVETKEZŐ. AZ ELállási IDŐT FENNTARTJA, HA A VEVŐ A SZERZŐDÉS GYAKORLÁSÁRÓL ÉRTESÍTŐT KÜLD AZ ELállási IDŐ lejárta ELŐTT.
10.7. AZ ELADÓ mindenkori elállási vevőre HIVATKOZZA a vételárat, beleértve a VEVŐNEK a megrendelt áruval kapcsolatban felmerült KÖLTSÉGÉT is, ha az áruval rendelkező vevő az ELADÓ okirati igazolást nyújt be a vevőnél a megrendelt áruval kapcsolatban felmerült költségekről. AZ ÁRU VISSZATÉRÍTÉSÉNEK KÖLTSÉGÉT CSAK AMENNYIBEN NEM FELELŐSÍTNI A VEVŐT, HA AZ ÁRUK NEM TELJESEN MEGFELELTEK A MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKNEK, EGYEKBEN HIBÁS VOLT. AZ ELADÓ WEBOLDALÁN AZ AJÁNLATBAN MEGJELENÍTETT EGYENLŐ VAGY HASONLÓ JELLEMŰ ÁRUK FOGYASZTÁSA A MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKÉRT TELJES FELELŐSSÉGHEZ.
10.8. AZ ELADÓ NEM KÖTELES MINDEN FIZETÉSÉT VISSZATÉRNI A 10.8. PONT ALAPJÁN. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKBŐL MIELŐTT AZ ÁRUK VEVŐ ÁLTAL KISZÁLLÍTÁSA, VAGY A VEVŐ AZ ÁRUK VISSZÁLLÍTÁSÁT AZ ELADÓNEK VISSZASZÁLLÍTÁSA ELŐTT. A VÁSÁROLT ÁRUK KIFIZETÉSÉT A VEVŐNEK A KISZÁLLÍTOTT ÁRUK VISSZASZÁLLÍTÁSA A 10.5. PONTBAN EMLÍTETT CÍMRE TÖRTÉNIK. JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKNEK, VAGY AZ ÁRUK VISSZASZÁLLÍTÁSÁRÓL BIZTOSÍTÓ DOKUMENTUM BENYÚJTÁSA ALAPJÁN, A TÖRTÉNŐ SZERINT.
10.9. A VEVŐ SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA ESETÉN A 10.2. PONT ALAPJÁN. A jelen Általános Szerződési Feltételek és az eladó használt, elrontott vagy hiányzó árut szállít ki, vagy az áru olyan kezelése miatt az áru értéke csökken, amely meghaladja az áru tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges KEZELÉST. A VEVŐ KÁRMÉRÍTÉSI IGÉNYE AZ ÁRUK JAVÍTÁSÁNAK ÉS AZ ÁRUK EREDETI ÁLLAPOTBA HELYEZÉSÉNEK ÉRTÉKÉBEN, ILL. AZ ÜGYVÉD JOGA AZ ÁRUK ÉRTÉKÉNEK CSÖKKENTÉSÉT KÉRNI A FOGYASZTÓTÓL.
10.10. A VEVŐ A SZERZŐDÉS ELállásának napján KÖTELEZŐ VISSZAKÜLDNI VAGY SZÁLLÍTÁSA AZ ELADÓ ÁRUK TARTOZÉKAIVAL, BELEÉRTVE A DOKUMENTÁCIÓT, GARANCIÁT, ALAPOT, ÉS EREDETI CSOMAGOLÁSBAN.
10.11. A SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA ESETÉN A VEVŐT KÖZVETLENÜL AZ ÁRU VISSZATÉRÍTÉSÉNEK AZ ELADÓ, VAGY AZ ELADÓ ÁLTAL AZ ÁTVÉTELRE FELHASZNÁLT SZEMÉLY KÖZVETLEN KÖLTSÉGE. AZ ÁRUK VISSZATÉRÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÖZVETLEN KÖLTSÉGEKET NEM LEHET MEGFELELŐEN ELŐTT. A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ INFORMÁCIÓK SZERINT EZEN KÖLTSÉGEK BECSLÉSE A FÉNY, A TÖMEG, AZ ÁRUK VISSZATÉRÉSÉNEK TÁVOLSÁGÁBAN, ÉS AZOKAT AZ ÁROKAT, HOGY A KIVÁLASZTOTT VÁSÁRLÁST VÁLASZTOTTÁK.
10.12. A SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA ESETÉN A VEVŐ A POSTÁVAL NEM VISSZATÉRHETŐ ÁRUK VISSZATÉRÍTÉSÉNEK KÖZVETLEN KÖLTSÉGÉT IS. AZ ÁRUK VISSZATÉRÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÖZVETLEN KÖLTSÉGEKET NEM LEHET MEGFELELŐEN ELŐTT. A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ INFORMÁCIÓK SZERINT EZEN KÖLTSÉGEK BECSLÉSE A FÉNY, A TÖMEG, AZ ÁRUK VISSZATÉRÉSÉNEK TÁVOLSÁGÁBAN, ÉS AZOKAT AZ ÁROKAT, HOGY A KIVÁLASZTOTT VÁSÁRLÁST VÁLASZTOTTÁK.
10.13. HA A VEVŐ A 10.4. PONTOKBAN KIÁLLÍTOTT KÖTELEZETTSÉGEKBŐL NEM TELJESÍT. A 10.5. A JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKBŐL A VÉTELI SZERZŐDÉS ELÁLLÁSA NEM ÉRVÉNYES ÉS HATÁLYOS, ÉS AZ ELADÓ NEM KÖTELES MINDEN BIZONYÍTOTT FIZETÉSÉT VISSZATÉRNI A 10.8. PONT SZERINT. A VÁSÁRLÓ ÉS EZEK AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK EGYSZERRE JOGOSULTAK AZ ÁRUK VEVŐNEK VISSZASZÁLLÍTÁSÁNAK KÖLTSÉGÉRE.

ALTERNATÍV VITÁS RENDEZÉS:
A vevőnek – a fogyasztónak – joga van jogorvoslatért fordulni az eladóhoz (e-mailben a (goldcarp@europe.com) címre), ha nem elégedett azzal, ahogyan az eladó panaszát kezelte, vagy ha úgy véli, hogy az eladó Ha az eladó erre a megkeresésre nemlegesen válaszol, vagy a feladástól számított 30 napon belül nem válaszol, a fogyasztónak jogában áll alternatív vitarendezési indítványt előterjeszteni az AVR szervezetnél (a továbbiakban AVR-szervezet) törvény 3. §-a szerinti jogi személyek, azaz a Szlovák Kereskedelmi Felügyeleti Hatóság vagy a Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma által vezetett vonatkozó listán szereplő személy. ADR, a fogyasztónak joga van kapcsolatba lépni az általános vagy a helyi bíróság.
A fogyasztó az RSO alternatív vitarendezési platformján keresztül is benyújthat panaszt, amely online elérhető a http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm címen.
Alternatív vitarendezést csak a fogyasztó - az a természetes személy - vehet igénybe, aki a fogyasztói szerződés megkötése és teljesítése során nem üzleti, munkaviszonya vagy foglalkozása körében jár el. Az alternatív vitarendezés csak a fogyasztó és az eladó közötti, fogyasztói szerződésből eredő vagy azzal kapcsolatos vitára vonatkozik. Az alternatív vitarendezés nem vonatkozik azokra a vitákra, ahol a vita értéke nem haladja meg a 20 eurót. Az AVR-szervezet legfeljebb 5 EUR áfa összegű díjat követelhet a fogyasztótól az AVR kezdeményezéséért.
A fogyasztónak joga van jogorvoslatot kérni az eladótól, ha nem elégedett azzal, ahogyan az eladó panaszát kezelte, vagy úgy ítéli meg, hogy az eladó megsértette a jogait. Ha az eladó a fogyasztó kérelmére válaszol, vagy annak feladásától számított 30 napon belül egyáltalán nem válaszol, a fogyasztónak jogában áll alternatív vitarendezést (ADR) kérni. ADR formájában kizárólag az eladó és a fogyasztó közötti szerződésből eredő viták, valamint a jelen szerződéssel kapcsolatos viták rendezhetők, kivéve a Ptk. 1. § bek. törvény 4. -a. 391/2015. és a 20 eurót meg nem haladó viták. Az AVR megindítására irányuló javaslatot az AVR-szervezethez terjesztik elő a Ptk. Az idézett törvény 3. §-a alapján erre a célra szolgáló platform vagy nyomtatvány segítségével, amelynek mintája a 1. sz. Az idézett törvény 1. Az AVR-szervezet AVR-kezdeményezési díj megfizetését követelheti a fogyasztótól, legfeljebb 5 EUR áfával együtt. Ha több jogalany is felelős az alternatív vitarendezésért, a fogyasztónak jogában áll eldönteni, hogy melyikhez nyújt be ajánlatot. Az ADR mellett a fogyasztónak joga van az illetékes általános vagy választottbírósághoz fordulni. Az ADR platform a következő címen érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm

A fogyasztónak joga van jogorvoslatot kérni az eladótól, ha nem elégedett azzal, ahogyan az eladó panaszát kezelte, vagy úgy ítéli meg, hogy az eladó megsértette a jogait. Ha az eladó a fogyasztó kérelmére válaszol, vagy annak feladásától számított 30 napon belül egyáltalán nem válaszol, a fogyasztónak jogában áll alternatív vitarendezést (ADR) kérni. ADR formájában kizárólag az eladó és a fogyasztó közötti szerződésből eredő viták, valamint a jelen szerződéssel kapcsolatos viták rendezhetők, kivéve a Ptk. 1. § bek. törvény 4. -a. 391/2015. és a 20 eurót meg nem haladó viták. Az AVR megindítására irányuló javaslatot az AVR-szervezethez terjesztik elő a Ptk. Az idézett törvény 3. §-a alapján erre a célra szolgáló platform vagy nyomtatvány segítségével, amelynek mintája a 1. sz. Az idézett törvény 1. Az AVR-szervezet AVR-kezdeményezési díj megfizetését követelheti a fogyasztótól, legfeljebb 5 EUR áfával együtt. Ha több jogalany is felelős az alternatív vitarendezésért, a fogyasztónak jogában áll eldönteni, hogy melyikhez nyújt be ajánlatot. Az ADR mellett a fogyasztónak joga van az illetékes általános vagy választottbírósághoz fordulni. Az ADR platform a következő címen érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm
A fogyasztónak joga van jogorvoslatot kérni az eladótól, ha nem elégedett azzal, ahogyan az eladó panaszát kezelte, vagy úgy ítéli meg, hogy az eladó megsértette a jogait. Ha az eladó a fogyasztó kérelmére válaszol, vagy annak feladásától számított 30 napon belül egyáltalán nem válaszol, a fogyasztónak jogában áll alternatív vitarendezést (ADR) kérni. ADR formájában kizárólag az eladó és a fogyasztó közötti szerződésből eredő viták, valamint a jelen szerződéssel kapcsolatos viták rendezhetők, kivéve a Ptk. 1. § bek. törvény 4. -a. 391/2015. és a 20 eurót meg nem haladó viták. Az AVR megindítására irányuló javaslatot az AVR-szervezethez terjesztik elő a Ptk. Az idézett törvény 3. §-a alapján erre a célra szolgáló platform vagy nyomtatvány segítségével, amelynek mintája a 1. sz. Az idézett törvény 1. Az AVR-szervezet AVR-kezdeményezési díj megfizetését követelheti a fogyasztótól, legfeljebb 5 EUR áfával együtt. Ha több jogalany is felelős az alternatív vitarendezésért, a fogyasztónak jogában áll eldönteni, hogy melyikhez nyújt be ajánlatot. Az ADR mellett a fogyasztónak joga van az illetékes általános vagy választottbírósághoz fordulni. Az ADR platform a következő címen érhető el: ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm

11. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK
11.1. AZ ELADÓ FENNTARTJA A JOGOT AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁRA. A JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK VÁLTOZÁSÁRÓL VONATKOZÓ ÍRÁSBELI ÉRTESÍTÉS KÖTELEZETTSÉGÉT AZ ELADÓ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI WEBOLDALÁN EGY HELY TELJESíti.
11.2. HA AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ÍRÁSBAN MEGKÖTÖTT, BÁRMELY MÓDOSÍTÁSÁT ÍRÁSBAN KELL MEGKÖTNI.
11.3. KÉTSÉGEK ESETÉN A SZERZŐDŐ FELEK MEGÁLLAPODTAK, HOGY A FELHASZNÁLÁSI IDŐT AZ ÁRUK VEVŐNEK SZÁMÍTÁSÁNAK IDŐSZAKÁNAK (BELEÉRTVE A SZÁLLÍTÁSI IDŐT) AZ 5.7. JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK AZ ÁRUK ELADÓHOZ VALÓ VISSZATÉRÍTÉSÉIG, ILL. AZ ÁRUK FUTÁRNAK ÁTSZÁLLÍTÁSÁVAL, AZ ELADÓ SZÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL.
11.4. A SZERZŐDŐ FELEK MEGÁLLAPODTAK, HOGY A KÖZÖTTÜK KÖZÖTT KOMMUNIKÁCIÓ KÜLÖNÖSEN E-MAIL ÜZENETEK FORMÁBAN BIZTOSÍTJA, ILL. LEVELEKEN KERESZTÜL.

11.5. A JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKBEN NEM BIZTOSÍTOTT KAPCSOLATOKRA A POLGÁRI TÖRVÉNY SZ. 22/2004 Coll. TÖRVÉNY MÓDOSÍTÁSÁRÓL AZ ELEKTRONIKAI KERESKEDELEMRŐL ÉS SZ. 128/2002 Coll. TÖRVÉNYVEL MÓDOSÍTOTT BELSŐ PIAC ÁLLAMI ELLENŐRZÉSÉRŐL A FOGYASZTÓVÉDELMI ÜGYEKBEN ÉS EGYES TÖRVÉNYEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL. 284/2002 Coll. A LEGÚJABB SZABÁLYZATOKKAL MÓDOSÍTOTT SZ. 250/2007 Coll. A FOGYASZTÓVÉDELEMRŐL ÉS A SZLOVÁK NEMZETI TANÁCS SZ. 372/1990 ZB. A LEGÚJABB RENDELKEZÉSEKVEL ÉS SZ. TÖRVÉNYVEL MÓDOSÍTOTT JOGSÉRTÉSEKRŐL 102/2014 Z.Z. FOGYASZTÓVÉDELEM ÁRUK ELADÁSA, SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA ESETÉN TÁVSZERZŐDÉS, VAGY KÍVÜL ÉS FORRASZTÓ ÁLTAL KÖTÖTT SZERZŐDÉS ALATT AZ ELADÓ ÉS VEVŐ KÖZÖTT LÉPTETT KAPCSOLATOKRA AZ ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEKKEL NEM RÁDÁLT KAPCSOLATOKBAN, AMELY VÁLLALKOZÓ VÁLLALKOZÓ VÁLLALKOZÓ - VÁLLALKOZÓ
11.6. JELEN ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK AZ ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉS VEVŐNEK ELKÜLDÉSÉVEL ÉRVÉNYESEK A VÁSÁRLÓRA.
11.7. A VÁSÁRLÓ A MEGRENDELÉS MEGVÁSÁRLÁSÁVAL ISMERTETI, HOGY ELOLVASE EZEKET AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKET.

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL
1. Elállási jog
Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni jelen szerződéstől.
Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt harmadik személy – a fuvarozó kivételével – átveszi az árut.
Elállási jogának gyakorlása során egyértelmű nyilatkozattal (például e-mailben vagy e-mailben küldött levélben) tájékoztasson bennünket a szerződéstől való elállási döntéséről a következő címen: Gold Carp, Námestie Kossutha 5, Komárno 94501 , Szlovákia ill goldcarp@europe.com. Erre a célra használhatja a szerződéstől való elállási űrlapot, amelyet letölthet a http://www.haldorado-shop.sk/odstupenie-od-zmluvy.doc címről. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor tartós adathordozón (például e-mailben) haladéktalanul visszaigazoljuk a szerződéstől való elállás elfogadását.
Az elállási határidő érvényben marad, ha Ön az elállási határidő lejárta előtt értesítést küld elállási jogának gyakorlásáról.

2. Az elállás következményei
A szerződéstől való elálláskor visszatérítjük a szerződéskötéssel kapcsolatban Ön által teljesített összes fizetést, így különösen a vételárat, beleértve az áruk Önnek történő kiszállításának költségét is. Ez nem vonatkozik a többletköltségekre, ha Ön az általunk kínált legolcsóbb normál szállítási módtól eltérő szállítási módot választott. A kifizetéseket indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb a szerződéstől való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek. Kifizetésük ugyanúgy történik, ahogyan a fizetéshez használta, kivéve, ha kifejezetten beleegyezett egy másik fizetési módba, további díjak felszámítása nélkül.
A vásárolt áru ellenértékének kifizetése csak a visszaküldött áru címünkre történő visszaszállítása vagy az áru visszaküldését igazoló okmány bemutatása után történik, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

3. Az áru fogyasztótól való visszaküldésének módja
a) Az árut legkésőbb 14 napon belül küldje vissza részünkre, vagy hozza el címünkre
az elállási jog gyakorlásának napjától. A határidőt betartottnak kell tekinteni, ha az árut
visszaküldeni a 14 napos határidő előtt.
b) Az áru visszaküldésének közvetlen költségei Önt (fogyasztót, vásárlót) terhelik.
c) Ön csak az áru értékének mások általi kezeléséből eredő esetleges csökkenéséért felelős
az áru jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükségestől eltérő módon.

KOMÁRNOBAN 2018.08.01

Cena dopravy

- Objednávky do 2340Kč - 172Kč

- Objednávky 2340-4628Kč - 113Kč

- Objednávky nad 4628Kč - 86Kč

Ceny jsou uvedeny s DPH

Dodání Zboží

- dobírkou prostřednictvím UPS spravidla do 1-3 pracovné dni 

Více informací

Skladové zásoby

×
Skladové zásoby

Vidíte na stránce

Rýchlé dodání

×
Rýchlé dodání

1-3 pracovné dni

×
Specializovaný na Feeder

Eshop zaměraní na feeder

×
Cena dopravy

- Objednávky do 2500Kč - 180Kč

- Objednávky 2500-5000Kč - 125Kč

- Objednávky nad 5000Kč - 95Kč

Ceny jsou uvedeny s DPH

DODACÍ LHŮTA

×
DODACÍ LHŮTA

1-3 pracovné dni

×
×